Vakantieverhaal schrijven

Wie kan een gratis blog maken?

Onze gratis blog is er voor iedereen die van vakantie en/of reizen houdt. Veel platformen spitsen zich enkel toe op de wereldreizigers, terwijl wij elke vakantie liefhebber, die gebeten is door de vakantie microbe, een mogelijkheid willen geven om hun avonturen en ervaringen te delen met de rest van de wereld. Is dat niet geweldig!

vakantieverhaal schrijven

Backpackers

Terwijl je op reis bent, is het altijd fijn om de mensen thuis op de hoogte te houden van je laatste avonturen en ervaringen. Je moeder zal zich hoe dan ook zorgen om je maken, dus je kan haar net zo goed iets leuks geven om te volgen. Het hebben van je eigen blog is een geweldige manier om alle belangrijke momenten van je trip te delen met je moeder en je netwerk.

vakantieverhaal schrijven

Vakantiegangers

Je hoeft echt geen wereldreiziger te zijn, of er maanden op uit te trekken om je avonturen te delen met de rest van de wereld. Ook als je korte vakanties onderneemt is het leuk om je eigen verhalen te delen en zo je blog als dagboek laten fungeren waar je achteraf nog eens terug kan induiken.

vakantieverhaal schrijven

Staycation

Ook zij die last hebben van “een baksteen in de maag”, of gewoon geen goesting of de mogelijkheid hebben om erop uit te trekken, kunnen iets bijbrengen. Veel bezoekers van onze website zijn immers op zoek naar toffe verhalen en ervaringen kort bij huis. Bovendien hou je er ook nog een leuk vakantiedagboek aan over.

De voordelen een blog bij vakantiemicrobe:

  • Je krijgt je eigen persoonlijke webpagina (vakantiemicrobe.org/blog/gekozenaam) waar je je vakantieverhaal kan schrijven over je avonturen of vakantie.
  • Een vakantieverhaal schrijven op je eigen blog is veel netter dan een lange Facebook post. Een sociale media post gedraagt als iets vluchtigs op het internet en is snel uit het oog verdwenen terwijl je blog steeds makkelijk toegankelijk is.
  • Je kan je verhaal eenvoudig rechtstreeks, vanaf je pagina, delen op je sociale media, zodat je vrienden en volgers op de hoogte gebracht worden van je laatste avontuur, terwijl je verhaal op je eigen pagina zichtbaar blijft. Zelfs je pagina kan je eenvoudig delen op dezelfde sociale media.
  • Als je al veel hebt gereisd, of al tal van vakanties hebt gesleten, wordt het moeilijk om de details te onthouden van alle geweldige dingen die je hebt gezien en gedaan. Het is een leuke herinnering om achteraf al je avonturen nog eens na te lezen. Door het neerschrijven van je vakantieverhalen, op je eigen blog, heb je een geweldige manier gevonden om al je herinneringen achteraf terug op te roepen, want ze zijn in chronologische volgorde te lezen op je persoonlijke blog.
  • Je gaat veel verder dan enkel wat beeldmateriaal te delen via de sociale media, je gaat ook context creëren bij je avonturen en ervaringen. Een foto van een berg kan er misschien wel mooi uitzien, maar beschrijven hoe moeilijk de top naar de klim was geeft een veel beter beeld.
vakantieverhaal schrijven

Hoe eenvoudig is het?

Laagdrempelig

Je moet er geen technische ervaring voor hebben. Je kan eenvoudig op deze website je blog aanmaken en je vakantieverhaal schrijven. Als je weet hoe je een mail moet sturen of een Facebook post kan plaatsen dan gaat dit je ook zeker lukken.

Heb je ergens een foutje geschreven, of is de tekst toch niet wat het moet zijn? Dan kan je achteraf ook eenvoudig wijzigingen aanbrengen.

Flexibel

Hé, het is vakantie niet? Wij gaan niet bepalen waar en wanneer jij je verhaal moet schrijven, het “bazerig” zijn laten we over aan je werkgever.

Je schrijft waar en wanneer je maar wil. Ben jij een persoon die graag dagelijks bij het ontbijt een vakantieverhaal schrijft over de ervaringen van de dag voorheen, dan ga je snel een uitgebreid dagboek krijgen. Ben je echter de persoon die op zijn vakantie wil genieten, en de ervaringen pas achteraf wil delen dan is dat ook een mogelijkheid. Jij bepaalt het allemaal zelf.

Op elk toestel

Je moet niet investeren in speciaal materiaal. Je kan je verhaal schrijven op elk toestel dat verbinding maakt met het internet, en waar je mee kan schrijven, je kan zelfs met je smartphone aan de slag.

vakantieverhaal schrijven
Je schrijft zelf waar, wanneer en hoeveel je maar wil.

Inloggen

Nog geen account?

Account maken

Gebruikersnaam - dit word ook de naam van je pagina - OPGELET GEEN SPATIES!!! *
Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*

De laatste geschreven vakantieverhalen

Momenteel hebben wij nog niet veel vakantie/vrijetijd verhalen. Wij zijn dan ook nog maar een jong platform dat net is opgestart. Wil jij ook een gratis blog en vakantieverhalen schrijven? Dan kan je hier meer lezen over het gratis aanmaken van je eigen reisblog.

vakantieverhaal schrijven
Blotenvoetenpad
vakantieverhaal schrijven
Perenbloesemwandeling
vakantieverhaal schrijven
Weekend in Hamois
vakantieverhaal schrijven
Wandelen op Domein Kiewit
vakantieverhaal schrijven
Wandelen in de vallei van de Zwarte Beek in Zelem.