REISGIDS Servië

Verblijven in Servië

Over Servië
Cultuur, geschiedenis & taal
Eten & drinken
Foto’s
Geografie & weer
Highlights
Shoppen & uitgaan
Sharing Is Caring
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp

Hotels in Servië

Luxe / 5-sterrenhotels in Servië zijn beperkt tot Belgrado en Novi Sad. In de kleinere steden is er misschien weinig keus buiten het gemiddelde prijsniveau van staatseigendom. Sommige voormalige staatshotels in Servië zijn in privébezit genomen en gerenoveerd en er zijn een aantal kleine boetiekhotels geopend in Belgrado, Novi Sad en Nis.

Bed and breakfast in Servië

Motels in Servië zijn te vinden op de meeste hoofdwegen, meestal aan de rand van steden. De prijzen zijn onder andere afhankelijk van de regio, het toeristenseizoen en de kwaliteit van de dienstverlening.

Sommige mensen bieden kamers aan, vaak met maaltijden, aan bezoekers in dorpen zonder hotels. Kortingen zijn beschikbaar buiten het seizoen. Neem voor meer informatie contact op met VVV-kantoren of reisbureaus.

Kamperen in Servië

Officiële campingsites zijn zeldzaam in Servië. Een lijst is verkrijgbaar bij de Nationale Organisatie voor Toerisme van Servië.

Andere accommodatie

Er zijn onlangs veel particuliere hostels in Belgrado geopend. De meeste bieden slaapzalen, kookgelegenheid en bagageopslag tegen een lage prijs. Er is een Servische Jeugdherbergvereniging.

Vakantiemicrobe
Heeft de microbe jou al te pakken?
Nieuwe tips & weetjes
De 10 beste dagrugzakken voor je vakantie
De 9 beste reiskoffers voor elk budget en elk type vakantie.
Het belang van de juiste zonnefactor in je zonnecrème.
De beste wandelschoenen van het jaar