REISGIDS Noord-Ierland

Verblijven in Noord-Ierland

Over Noord-Ierland
Cultuur, geschiedenis & taal
Eten & drinken
Foto’s
Geografie & weer
Highlights
Shoppen & uitgaan
Sharing Is Caring
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp

Hotels in Noord-Ierland

In Noord-Ierland is een breed scala aan accommodatie beschikbaar. De meeste etablissementen behoren tot de Northern Ireland Hotels Federation, de vertegenwoordigende instantie voor hotels, pensions en andere accommodatieverstrekkers.

De ruime keuze aan verschillende eigendommen betekent dat het land goed kan inspelen op diegenen die op zoek zijn naar een specifiek thema, of het nu gaat om een golfvakantie, huisdiervriendelijke accommodatie, een landelijk toevluchtsoord of een gezinsvakantie.

De beste hotels in de stad en op het platteland zijn ondertussen van indrukwekkende kwaliteit. De Northern Irish Tourist Board hanteert een classificatiesysteem met ‘sterren’, waarbij hotels worden beoordeeld van 1 tot 5 sterren.

Bed & Breakfast in Noord-Ierland

Er zijn tal van bed & breakfasts en pensions vermeld op de website van de Northern Ireland Tourist Board.

Kamperen in Noord-Ierland

Op de lijst van de Northern Ireland Tourist Board staan bijna 50 campings op haar website. Ze zijn allemaal geïnspecteerd en hebben een classificatie gekregen volgens het British Graded Holiday Parks Scheme.

Alle caravanparken die door het toeristenbureau worden aangeboden, hebben leidingwater en toiletten met spoeltoiletten, en bieden ook staanplaatsen voor toercaravans en campers. Ze staan niet altijd tenten toe, dus het is over het algemeen een goed idee om dit van tevoren te controleren voordat je vaste plannen maakt.

Vakantiehuizen en appartementen in Noord-Ierland

Er zijn verblijven met eigen kookgelegenheid in alle zes provincies van Noord-Ierland. Neem voor meer informatie contact op met de Northern Ireland Tourist Board of de Northern Ireland Self-Catering Holidays Association.

Hostels in Noord-Ierland

Hostelling International Northern Ireland runt vier jeugdherbergen door het hele land, Armagh City Youth Hostel en Belfast International Youth Hostel, Bushmills Hostel in County Antrim en Whitepark Bay Youth Hostel, ook in County Antrim.

Farmstays

Farmstays zijn een andere optie, zoals de lokale Northern Ireland Farm Stay-groep met een handvol aantrekkelijke opties verspreid over het Noord-Ierse platteland.

Vakantiemicrobe
Heeft de microbe jou al te pakken?
Nieuwe tips & weetjes
De 10 beste dagrugzakken voor je vakantie
De 9 beste reiskoffers voor elk budget en elk type vakantie.
Het belang van de juiste zonnefactor in je zonnecrème.
De beste wandelschoenen van het jaar