REISGIDS Letland

Verblijven in Letland

Over Letland
Cultuur, geschiedenis & taal
Eten & drinken
Foto’s
Geografie & weer
Highlights
Shoppen & uitgaan
Sharing Is Caring
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp

Hotels in Letland

De standaard van hotelaccommodatie in Letland is over het algemeen hoog, met grote internationale ketens, boetieks, spahotels en familiebedrijven die allemaal deel uitmaken van de mix van hotels. Riga heeft het breedste aanbod aan hotelaccommodaties.

Kamperen in Letland

Veel campings profiteren van de pittoreske locaties en bieden vaak plaatsen voor caravans. Sommige hebben zelfs slaaphutten. Veel campings zijn officieel geïnspecteerd en vallen onder de categorie I-III. Neem voor meer informatie contact op met de Letse campingvereniging of het VVV-kantoor.

Hostels in Letland

In heel Letland zijn tientallen hostels te vinden, waarvan sommige lid zijn van Hostelling International. De faciliteiten variëren, waarbij accommodatie doorgaans wordt aangeboden in slaapzalen, hoewel er enkele twee-, drie- en vierpersoonskamers beschikbaar zijn. Neem voor meer informatie contact op met het VVV-kantoor of Hostelling Latvia

Plattelandstoerisme

Vakantie op de boerderij en huisjes met eigen kookgelegenheid (vaak chalets in alpine stijl) zijn beschikbaar op het platteland. Dit is een bijzonder goede optie voor bezoekers van Latgale, waar je je kan nestelen in het bos en/of kan genieten van een locatie aan het meer. Sommige huisjes hebben hun eigen sauna’s.

Appartementen in Letland

Appartementen zijn direct beschikbaar in Riga en kunnen vaak zowel voor de nacht als voor de langere termijn worden gehuurd. Kamers in guesthouses zijn elders beschikbaar. één van de gemakkelijkste manieren om naar privé-accommodatie te zoeken, is via het Letse Bureau voor Toerisme.

 

Vakantiemicrobe
Heeft de microbe jou al te pakken?
Nieuwe tips & weetjes
De 10 beste dagrugzakken voor je vakantie
De 9 beste reiskoffers voor elk budget en elk type vakantie.
Het belang van de juiste zonnefactor in je zonnecrème.
De beste wandelschoenen van het jaar