REISGIDS Estland

Uitgaan en shoppen in Estland

Over Estland
Cultuur, geschiedenis & taal
Eten & drinken
Foto’s
Geografie & weer
Highlights
Shoppen & uitgaan
Tallinn
Sharing Is Caring
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp

Shoppen in Estland

Estland heeft een lange geschiedenis in het produceren van kwaliteitsvol handwerk, waaronder met de hand gebreide truien, uitgesneden houten voorwerpen en geborduurde Muhu-pantoffels, die tot de beste dingen behoren om te kopen.

Estland is niet het land waar je alledaagse artikelen en elektronica wil kopen, aangezien deze doorgaans duurder zijn dan in Nederland of België.

Uitgaan in Estland

Tallinn is een geliefde stedentrip voor vakantiegangers uit Nederland en België maar ook uit andere Europese landen, vooral Finnen die voor goedkopere alcohol komen (in vergelijking met Finland) en Britten die naar Estland vliegen voor vrijgezellenfeesten.

Er is een uitgebreide keuze aan restaurants, cafés en gezellige bars, evenals levendigere nachtclubs met soms live bands. Het uitgangsleven is het meest actief tussen donderdag en zaterdag, met de meeste mensen die naar clubs gaan die open zijn van 23 tot 3 uur

Voor cultuurliefhebbers in Tallinn is er de Nationale Opera van Estland, het Vanemuine Theater en voor kinderen heb jet het Nuku Poppen Theater. ). Neem voor meer informatie over culturele evenementen contact op met de Estse Cultuur Organisatie

In de rest van het land heeft Tartu een bloeiende bar- en caféscene, terwijl de badplaats Pärnu tijdens de zomermaanden tot leven komt dankzij de duizenden bezoekers uit andere delen van het land die naar de stad trekken.

Vakantiemicrobe
Heeft de microbe jou al te pakken?
Nieuwe tips & weetjes
De 10 beste dagrugzakken voor je vakantie
De 9 beste reiskoffers voor elk budget en elk type vakantie.
Het belang van de juiste zonnefactor in je zonnecrème.
De beste wandelschoenen van het jaar